2022-10-06

NKÜ’de İşletmede Mesleki Eğitim Gündemiyle MEYOK Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) toplantısı 4 Ekim 2022 tarihinde Senato salonunda Meslek Yüksekokullarında uygulanmakta olan ve uygulanacak olan ‘İşletmede Mesleki Eğitim (3+1 Uygulaması)’ gündemini görüşmek üzere toplandı.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Bülent EKER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, MEYOK Koordinatör Yardımcısı ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ ve MEYOK Kurul Üyesi Meslek Yüksekokulu Müdürleri katıldı.

Toplantıda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde öğrenim gören Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek ve yerinde tecrübe kazanmalarına olanak sağlamak amacıyla işletmelerde yapılan mesleki eğitimlerine ilişkin ilgili firmalarla yapılacak protokoller ve uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.