2023-11-01

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) etkinliği gerçekleştirildi.



 
Türkiye Cumhuriyetinin 100. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın Ercan ALPAY konuşmacı olarak katılım sağlamıştır.
 
Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ modaretörlüğünde gerçekleştirilen etkinlik, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve  Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Murat TAŞAN’ın açılış konuşması ile başlamıştır. Ardından Sayın Ercan ALPAY “Cumhuriyetin 100.Yılında Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitim ve Yükseköğretime Yansımaları” konulu konuşmasını gerçekleştirmiştir. Etkinlik soru-cevap ve çeşitli öneriler ile sonlanmıştır.
 
Etkinliğe Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli ile Tekirdağ İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden çok sayıda yönetici ve öğretmen katılım sağlamıştır.