2021-06-03

”Eğitimde Dijital Dönüşüm” Eğitim Webinarı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) tarafından, meslek yüksekokullarında eğitim-öğretimin verimliliğinin artırılması amacıyla, düzenlenen ”Eğitimde Dijital Dönüşüm” eğitim webinarı MEYOK Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Funda AÇIKGÖZ ERYILMAZ moderatörlüğünde, TNKÜ Rektör Yardımcısı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Bülent EKER’in sunumları ile 3-10-17-24 Mayıs 2021 tarihleri arasında;

1. Modül: Dijital Dönüşüm Nedir?
2. Modül: Dijitallesme Süreçleri.
3. Modül: Dijitallesme ile Değişen ve Gelişen Kurumiçi Birimler.
4. Modül: Dijitallesmede Gelecek Beklentileri.

Dört (4) modül olarak verilerek tamamlanmıştır. ”Eğitimde Dijital Dönüşüm” eğitim webinarına Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin Şahin Hocamızın teşrifleri ve üniversitemiz Meslek Yüksekokullarında görevli akademik personelin yüksek oranda katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu çalışmayla; eğitimde dijitalleşmenin tüm birimlerde uygulanabilmesi adına alt yapıların hazırlanması, akademik personelin bu konuda yetkinliklerinin arttırılması ve eğitimin düzenlenmesindeki ana amaç olan eğitimde dijitalleşmenin farkındalığının oluşturulması hedefine ulaşılmıştır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) tarafından düzenlenen bu eğitime katılım sağlayan Meslek Yüksekokullarında görevli akademik personelimize teşekkürlerimizi sunarız.